NEVER AGAIN


ΕΝΩ Ο ΜΩΛΝΤΕΡ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, Η ΣΚΑΛΛΥ ΝΟΙΩΘΕΙ ΕΛΞΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΛΗΣΗ.

Ο Εντ Τζερς, ένας όμορφος κάτοικος της Φιλαδέλφια, καταρρακώνεται από τους όρους του διαζυγίου του. Αφού πίνει αρκεκτά ποτά στο μπαρ της γειτονιάς του, μπαίνει σε ένα κατάστημα τατουάζ, και επιλέγει ένα τατουάζ με τη φιγούρα της Μπέτυ Πέιτζ και τη φράση "Ποτέ ξανά". Την επόμενη μέρα, στη δουλειά του, ο Εντ ακούει μία γυναικεία φωνή να τον αποκαλεί "αποτυχημένο". Εξοργισμένος, καυγαδίζει με κάποιες συναδέλφους που βρίσκονται δίπλα του, οι οποίες φυσικά δεν καταλαβαίνουν πού οφείλεται ο θυμός του. Η προϊσταμένη του τον στέλνει σπίτι για να ξεκουραστεί.

Στο μεταξύ, ο Μώλντερ ενημερώνει τη Σκάλλυ ότι πρέπει να κάνει χρήση της άδειάς του, γιατί αλλιώς κινδυνεύει να χάσει το μισθό αρκετών εβδομάδων. Ανάμεσα στο ζευγάρι αναπτύσσεται ένταση, όταν ο Μώλντερ λέει στη συνάδελφό του ποιες υποθέσεις πρέπει να προσέξει όσο αυτός απουσιάζει. Η Σκάλλυ αρνείται να σπαταλήσει το χρόνο της σε μία αμφίβολη υπόθεση, σχετικά με ένα ρώσο μετανάστη στη Φιλαδέλφια, ο οποίος -όπως πιστεύει ο Μώλντερ- γνωρίζει πολύτιμες πληροφορίες για ΑΤΙΑ. Η Σκάλλυ εξομολογείται στο Μώλντερ ότι νοιώθει σαν να έχασε τον προορισμό της -σαν η ζωή της να μην οδηγεί πουθενά, να έχει μείνει στάσιμη.

Ο Εντ ακούει το ταουάζ με την Μπέτυ να τον ειρωνεύεται, να τον λοιδωρεί. Δεν καταλαβαίνει ότι η φωνή προέρχεται μέσα από το κεφάλι του, και νομίζει πως είναι η ένοικος του κάτω διαμερίσματος. Τελικά, η φωνή τον οδηγεί στα όρια της τρέλας. Σε έξαλλη κατάσταση, ορμά στο διαμέρισμα της γυναίκας και της επιτίθεται. Αργότερα, σέρνει το σώμα της στο υπόγειο, και το ρίχνει σε αποτεφρωτή.

Παρά τις επιφυλάξεις της, η Σκάλλυ αποφασίζει να παρακολουθήσει το Ρώσο που της υπέδειξε ο Μώλντερ, και διαπιστώνει ότι πρόκειται για έναν εκβιαστή, οι δραστηριότητες του οποίου δε σχετίζονται με Φακέλους Χ. Η Σκάλλυ ακολουθεί το Ρώσο σε ένα παρακείμενο κατάστημα τατουάζ, όπου γνωρίζει τον Εντ (ο οποίος παρακαλά τον καλλιτέχνη να του αφαιρέσει το έργο του). Αρχίζουν να συζητούν, και μία αναμφισβήτητη χημεία αναπτύσσεται ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο Εντ δίνει στη Σκάλλυ την κάρτα του, και της προτείνει να δειπνήσουν μαζί. Η Σκάλλυ αρνείται ευγενικά, αλλά κρατά την κάρτα.

Μετά από μία έντονη τηλεφωνική συνδιάλεξη με το Μώλντερ σχετικά με το Ρώσο, η Σκάλλυ κλείνει ραντεβού με τον Εντ. Η σχέση συνεχίζει να αναπτύσσεται, και μετά από μερικά ποτά, οι δυο τους επιστρέφουν στο... γνωστό κατάστημα, όπου η Σκάλλυ κάνει στην πλάτη της τατουάζ, το οποίο απεικονίζει ένα φίδι που δαγκώνει την ουρά του. Το ζευγάρι επιστρέφει στο διαμέρισμα του Εντ. Σχολιάζοντας ότι ο καιρός είναι κακός, ο Εντ προτείνει στη Σκάλλυ να κοιμηθεί εκεί. Εκείνη, παρατηρεί ότι από το τατουάζ του Εντ στάζει αίμα, και -ως ιατρός- τον βοηθά να βγάλει το πουκάμισό του. Αμέσως, αναπτύσσεται ένα αίσθημα οικιότητας, αλλά πριν ο Εντ προλάβει να εκφράσει τα αισθήματά του, το τατουάζ τον προειδοποιεί: "Φίλησέ την... και θα πεθάνει".

Το πρωί, ο Εντ ξυπνά στον καναπέ. Αφήνει στη Σκάλλυ σημείωμα ότι πηγαίνει να πάρει πρωινό. Κατά την απουσία του, αστυνομικοί ξυπνούν τη Σκάλλυ. Της αποκαλύπτουν ότι η ένοικος του κάτω διαμερίσματος αγνοείται, και ότι στο διαμέρισμά της βρέθηκαν ίχνη αίματος που δεν ανήκουν σε αυτήν. Οι αστυνομικοί λένε στη Σκάλλυ ότι το αίμα αυτό περιέχει χημικές ανωμαλίες. Εξετάζοντας τη σύνθεσή του, η Σκάλλυ συνειδητοποιεί ότι περιέχει τα ίδια περίεργα συστατικά που χρησιμοποιούσε ο ρώσος καλλιτέχνης για να φτιάξει το μελάνι των τατουάζ του.

Όταν ο Εντ επιστρέφει με το πρωινό, η Σκάλλυ του λέει για την επίσκεψη των αστυνομικών. Ακόμα, του αποκαλύπτει ότι το χημικό που βρέθηκε στο αίμα είναι ένα αλκαλοειδές που μπορεί να προκαλέσει επικίνδυνες παραισθήσεις. Ο Εντ εξομολογείται στη Σκάλυ ότι ακούει τη φωνή της Μπέτυ στο κεφάλι του, να τον ειρωνεύεται, να τον ελέγχει. Όταν μαθαίνει ότι η Σκάλλυ είναι πράκτορας του FBI, το μυαλό του παρεκτρέπεται. Της επιτίθεται, ακολουθεί πάλη, και η Σκάλλυ χάνει τις αισθήσεις της. Με τη φωνή της Μπέτυ να τον διατάζει, ο Εντ μεταφέρει τη Σκάλλυ στο υπόγειο, με σκοπό να την ρίξει στον αποτεφρωτή. Η Σκάλλυ ανακτά τις αισθήσεις της, και προτρέπει τον Εντ να "πάρει τον έλεγχο". Ξαφνικά, ο Εντ συγκεντρώνει τη δύναμη να βάλει το χέρι του μέσα στον αποτεφρωτή, και καίει το τατουάζ. Μεταφέρεται για νοσηλεία σε ένα κέντρο θεραπείας εγκαυμάτων.

Όταν ο Μώλντερ επιστρέφει από τις διακοπές του, η ένταση στη σχέση του με τη Σκάλλυ παραμένει. Η Σκάλλυ του υπενθυμίζει ότι δεν είναι εκείνος το κέντρο του σύμπαντος, και ότι η ίδια σκοπεύει να ζήσει τη ζωή της.


Video
Το τρέιλερ του επεισοδίου σε RealVideo