Κεντρική σελίδα
Το επόμενο επεισόδιο
Αξιολόγηση επεισοδίων
Αποτελέσματα ψηφοφορίας
Κυκλοφορίες σε βίντεο
X-Files Skin για το WinAmp
The X-Files - Η Ταινία
Τα βραβεία της σειράς
Τα επίσημα X-Files CD-ROM

Οδηγός επεισοδίων
Τα X-Files στην Ελλάδα

Επικοινωνία
Πληροφορίες για το site

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "NEW TIMES NEXUS"


7ο ΤΕΥΧΟΣ

 • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ
  Από τον Παναγιώτη Λιάκο.
  "Στην γενιά σου προτείνω να γίνετε λιγότερο "αφασικοί" και στους αναγνώστες να μην διαβάζουν για τους Αρχαίους αλλά τους ίδιους τους Αρχαίους".

 • ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΜΨΩΝ
  Το κείμενο που ακολουθεί είναι η συνέντευξη που έδωσε, στις αρχές Μαΐου 2000, ο Νικόλαος Σαμψών -δημοσιογράφος, εκδότης και πραξικοπηματίας - στην Πάφος TV της Κύπρου και τους δημοσιογράφους Φάνη Παπαδάκη και Γιώργο Σαξατέ. Με την άδειά του δημοσιεύουμε έναν άγνωστο μέρος της σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας προσπαθώντας να κατανοήσουμε πως μας οδήγησαν τα γεγονότα, οι άνθρωποι και οι καταστάσεις, στην Τουρκική Κατοχή της Κύπρου, και γιατί. Σε αυτό το τεύχος το πρώτο μέρος της συνέντευξης, που αναφέρεται στον Απελευθερωτικό Αγώνα της ΕΟΚΑ (Εθνική Οργάνωση Κυπρίων Αγωνιστών) κατά τη δεκαετία του ΄50.

 • ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ: "ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΣ" ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
  Από την Ροσέλ Μάκρεντι
  Εφόσον η ψυχιατρική δεν βασίζεται σε επιστημονικές μεθόδους και έχει τόσο φτωχή επίδοση στην θεραπεία ψυχικών ασθενειών, γιατί εξακολουθεί αυτός ο κλάδος να απολαμβάνει τόσο υψηλό κύρος;

 • ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ - Κρατικό Χονδρεμπόριο Ναρκωτικών
  Από τον Γιούρι Νταουμπένκο (Μέρος Πρώτο)
  Ένας κατάδικος απότακτος "πρασινοσκούφης" του Αμερικανικού Στρατού, κατέθεσε μια αγωγή εναντίον της CIA, του George Bush και άλλων, για να γνωστοποιήσει στην κοινή γνώμη την ανάμειξη των μηνυθέντων στην διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών με την αρωγή της επίσημης αμερικανικής κυβέρνησης.

 • Η ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ ΦΥΣΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑ-ΙΣΤΟΡΙΑΣ
  Από τον Γεώργιο Γεωργαλά.
  Η Παρα-Ιστορία είναι ανατολίτικης προελεύσεως. Οι μη-ανατολίτες παρα-ιστορικοί κάτω από την επίδρασι του ανατολίτικου μυθο-αποκρυφο-μυστικο-μαγικού πνεύματος, εκφράζουν την εκφυλιστικήν εκδοχή της Ιστορίας.

 • Η ΛΕΠΡΑ ΤΟΥ ΠΟΕ (Μέρος Δεύτερο)
  Από το Ευρωπαϊκό Επιχειρηματικό Παρατηρητήριο
  Οι κυβερνήσεις, αντί να διαμορφώνουν την εμπορική τους πολιτική υπηρετώντας τα συμφέροντα των υπερεθνικών εταιρειών, θα έπρεπε να συνεργαστούν και να αναπτύξουν ένα εναλλακτικό σύστημα που θα είναι ανθρώπινο και συνάμα λειτουργικό.

 • Η Προφητεία του Κόκκινου Ουρανού
  Από τον Τομ Μπράουν τον Νεώτερο
  Την δεκαετία του 1920, ένας σοφός άνδρας της φυλής Απάτσι είδε ένα Όραμα τεσσάρων προφητειών θανάτου και καταστροφής για την ανθρωπότητα, αν αυτή δεν ενσωματώσει το Πνεύμα στην καθημερινή της ζωή. Δύο από αυτές τις προφητείες ίσως έχουν βγει αληθινές.

 • Οι κρυφοί κίνδυνοι του μαγειρέματος σε φούρνο μικροκυμάτων
  Από τον Τομ Βάλενταϊν
  Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι οι τροφές που μαγειρεύονται σε φούρνο μικροκυμάτων υφίστανται σοβαρή μοριακή βλάβη. Όταν οι τροφές αυτές καταναλωθούν από τον άνθρωπο, προκαλούν ανωμαλίες στο αίμα και το ανοσοποιητικό σύστημα. "Παραδόξως", έχουν παραλειφθεί από την ενημέρωση του κοινού λεπτομέρειες όσον αφορά στην σοβαρή αυτή απειλή κατά της υγείας.

 • ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΚΡΗΤΗ (Μέρος Δεύτερο)
  Από τον Σωκράτη Αικατερινίδη


5ο ΤΕΥΧΟΣ

 • ΠΑΡΑ-ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
  Από τον Γεώργιο Κ. Γεωργαλά.
  Τα πάντα έχουν την αρνητική τους πλευρά ή τις εκφυλισμένες μεταλλάξεις τους. Τούτο ισχύει και στις επιστήμες. Πλάι στην ιατρική, στην ψυχολογία, στην αστρονομία, ξεφύτρωσαν η παρα-ιατρική, η παρα-ψυχολογία, η αστρολογία. Δεν γλύτωσε ούτε η ιστορία. Έχει κι αυτή την παρασιτική παραλλαγή της. Είναι η Παρα-Ιστορία. Η τελευταία έχει πολλές μορφές. Είναι μυστικιστική, αποκρυφιστική, φαντασιωτική, παραμυθολογική, "εναλλακτική".

 • ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΟΥ  (Μέρος 2ο)
  Από μία διάλεξη που έδωσε ο Sir Laurence Gardner.
  Η Εκκλησία, για να συνεχίσει απρόσκοπτα τις διώξεις των Δυναστών και Αιρετικών του Δισκοπότηρου φρόντισε να διαστρεβλώσει τις παραδόσεις που θα κρατούσαν ζωντανή την αληθινή κληρονομιά του Δισκοπότηρου στις συνειδήσεις των ανθρώπων.

 • ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΤΑΧΤΗ - Η Θεραπεία του Καρκίνου από τον Έντγκαρ Κέισι.
  Από τον Φιλ Τόμας.
  Εμπνευσμένος από τις ψυχικές υπαγορεύσεις του Έντγκαρ Κέισι, ο παρών ερευνητής της βιοενεργητικής ερευνά την Ζωντανή Στάχτη με την ελπίδα της θεραπείας του καρκίνου.

 • Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΥΛΗΣ
  Από τον Σάμιουελ Π. Κόστιν.
  Σύμφωνα με την παρούσα θεωρία, η ύλη στο σύνολο της αποτελείται από περιστρεφόμενα ισομεγέθη σωματίδια, η ταχύτητα της περιστροφής των οποίων καθορίζει την μορφή της ύλης που σχηματίζουν αυτά τα σωματίδια.

 • ΕΧΕΛΟΝ -Το παγκόσμιο δίκτυο κατασκοπείας της NSA (Μέρος 2ο)
  Από τον Πάτρικ Σ. Πουλ.
  Η NSA δεν χρησιμοποιεί το ΕΧΕΛΟΝ μόνο για την παρακολούθηση πολιτών και πολιτικών, αλλά και για να κατασκοπεύει επιχειρήσεις για λογαριασμό Αμερικανικών πολυεθνικών.

 • ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ - Το "Συνδικάτο" των Ψυχοφαρμάκων
  Από τον Τζον Ρέιποπόρτ.
  Ψυχοφάρμακα όπως το Πρόζακ και το Ριταλίν, συνδέονται με πρόσφατες δολοφονικές επιθέσεις σε σχολεία, όμως η σύνδεση αυτή έχει παραβλεφθεί από τα μέσα ενημέρωσης.

 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΑΣΕΙΣ  UFOs ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟ 1999
  Από τον Σωκράτη Αικατερινίδη.
  Η χρονιά που πέρασε δεν ήταν μεστή μόνον από πολιτικά και οικονομικά γεγονότα, αλλά και από ουφολογικά, και άνετα μπορεί να θεωρηθεί ότι ήταν η πιο σημαντική χρονιά από ουφολογικής βέβαια πλευράς, της δεκαετίας που ήδη τελειώνει.


4ο ΤΕΥΧΟΣ

 • ΕΧΕΛΟΝ: Το παγκόσμιο δίκτυο κατασκοπείας της NSA.

 • ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΟΥ: Ο διωγμός των Δυναστειών του Δισκοπότηρου από την εκκλησία.

 • ΑΦΙΕΡΩΜΑ UFO: Από τον Βίκτωρα Ουγκώ στον Παύλο Σαντορίνη.

 • Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΠΟΥΤΕΪΚΟ: Μια αποτελεσματική θεραπεία για το άσθμα.


Το "NEW TIMES NEXUS" αποτελεί την Ελληνική έκδοση του Αυστραλιανού και παγκοσμίου φήμης περιοδικού NEXUS. Το "NEXUS New Times Magazine" εκδίδεται από τον Dunkan Roads και κυκλοφορεί στην Αγγλική γλώσσα στην Αυστραλία, την Νέα Ζηλανδία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ηπειρωτική Ευρώπη. Επίσης εκδίδεται στη Γαλλική, την Ιταλική, την Πολωνική και την Ιαπωνική γλώσσα με κυκλοφορία που φθάνει τα 200.000 αντίτυπα παγκοσμίως. Η διεύθυνση της Ελληνικής έκδοσης είναι "Λώλης Κοσμάς, Αγκύρας 2, 17124, Νέα Σμύρνη, Αθήνα, E-mail: nexus-gr@mailbox.gr" και των κεντρικών γραφείων στην Αυστραλία "NEXUS MAGAZINE, P.O. Box 30, Mapleton Qld 4560, Australia, E-mail: nexusmagazine@mpx.com.au". Στον παγκόσμιο ιστό βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.nexusmagazine.com.

Το "NEW TIMES NEXUS" δεν είναι ένα περιοδικό ποικίλης ύλης αν και περιλαμβάνει ποικίλα θέματα. Πολύ περισσότερο δεν είναι ένα "νέο-εποχίτικο" περιοδικό για να έχει άρθρα που σχετίζονται με το απόκρυφο και το υπερφυσικό, το περιβάλλον και άλλα παρόμοια θέματα. Το "NEW TIMES NEXUS" έχει ως αντικείμενο πράγματα που κεντρίζουν την προσοχή του αναγνώστη, του δημιουργούν ερεθίσματα για να αλλάξει τις αντιλήψεις του για την πραγματικότητα και πάνω απ΄ όλα το "NEW TIMES NEXUS" γνωστοποιεί ειδήσεις και γεγονότα που δεν πρόκειται ποτέ να δουν το φως στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των καναλιών της τηλεόρασης και στις σελίδες των εφημερίδων.

To "NEW TIMES NEXUS" είναι ένα παγκόσμιο διμηνιαίο περιοδικό εναλλακτικών ειδήσεων που καλύπτει τα πεδία της Εναλλακτικής Ιατρικής, των αποσιωπουμένων επιστημών, του Αρχαίου παρελθόντος της Γης, των παγκοσμίων γεγονότων της ανθρώπινης ιστορίας, των UFOs, των Ανεξήγητων Φαινομένων και των Κυβερνητικών συγκαλύψεων. Είναι ένα περιοδικό που απευθύνεται στους Αναρχικούς της Ελεύθερης Πληροφόρησης σε ολόκληρο τον κόσμο! Σ΄ αυτούς τους Αναζητητές δυσεύρετων, αγνοημένων και συγκεκαλυμμένων πληροφοριών.

Οι πληροφορίες που περιλαμβάνει στην ύλη του συγκεντρώνονται από ερευνητές, επιστήμονες, περιοδικά, επιθεωρήσεις, ενημερωτικά δελτία, τον παγκόσμιο ιστό του Internet, βιβλία και από τον όλο και αυξανόμενο αριθμό των αναγνωστών του. Όλα αυτά γίνονται με ένα αποκλειστικό σκοπό. Την προστασία του πιο απειλουμένου πράγματος του πλανήτη μας. Την προστασία της ελεύθερης πληροφόρησης και της αλήθειας που πρέπει να την οδηγεί. Την αλήθεια που δεν περιγράφεται με επίθετα και δεν χαρακτηρίζεται γιατί είναι πάντα μία, μοναδική και απόλυτη. Για την αλήθεια που θα φωτίσει τη "μέρα" που οι άνθρωποι όλων των φυλών και των χρωμάτων θα μπορούν να ζήσουν μαζί, έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη και σεβασμό ο ένας για τον άλλο, σε ένα πλανήτη καθαρό, πλούσιο και υγιή.