Κεντρική σελίδα
Το επόμενο επεισόδιο
Αξιολόγηση επεισοδίων
Αποτελέσματα ψηφοφορίας
Κυκλοφορίες σε βίντεο
X-Files Skin για το WinAmp
The X-Files - Η Ταινία
Τα βραβεία της σειράς
Τα επίσημα X-Files CD-ROM

Οδηγός επεισοδίων
Τα X-Files στην Ελλάδα

Επικοινωνία
Πληροφορίες για το site

Η σειρά συνεχίζεται για 8η χρονιά!

Από το Hollywood Reporter
17 Μαΐου 2000

Ο δημιουργός των X-Files Chris Carter συμφώνησε με την 20th Century Fox TV να επιστρέψει ως Executive Producer της τηλεοπτικής σειράς για μία ακόμα σεζόν. Η ανανέωση του συμβολαίου του Carter, εγγυάται τη συνέχιση της σειράς με 8ο κύκλο το Σεπτέμβριο, παρά το ότι ακόμα βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με τον David Duchovny για την ανανέωση του συμβολαίου του και το διακανονισμό της δικαστικής του διαμάχης με τη Fox. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Duchovny διαπραγματεύεται ένα ικανοποιητικότατο σε απολαβές συμβόλαιο, με αντάλλαγμα την εμφάνισή του σε 6-9 επεισόδια του νέου κύκλου. Η συμπρωταγωνίστριά του Gillian Anderson θα εμφανιστεί κανονικά σε όλα τα επεισόδια.

Αβεβαιότητα επικρατεί ακόμα για το πού θα γυριστεί ο 8ος κύκλος. Ο Carter φέρεται να δήλωσε ότι επιθυμεί να συνεχίσει στο Los Angeles (όπου η σειρά είχε μεταφερθεί πέρυσι κατόπιν απαίτησης του Duchovny), αλλά φήμες εξακολουθούν να κάνουν λόγο για επιστροφή στο Vancouver.

 


Ο Robert Patrick νέος παρτενέρ της Σκάλλυ

28 Ιουλίου 2000

Όπως ανακοίνωσε ο Chris Carter (και επιβεβαίωσε επισήμως ο πρόεδρος της Fox Entertainment Gail Berman) νέος παρτενέρ της Σκάλλυ στον 8ο κύκλο της σειράς, θα είναι ο Robert Patrick, γνωστός από το ρόλο του ως ο "κακός εξολοθρευτής" στην κινηματογραφική επιτυχία Terminator II. Ο χαρακτήρας που θα υποδύεται ονομάζεται John Doggett, και θα είναι ένας εξαιρετικά σκεπτικιστής πράκτορας του FBI, και πρώην αστυνομικός από τη Νέα Υόρκη.

Ο Carter δήλωσε ότι ο ρόλος του Patrick, θα είναι το ακριβώς αντίθετο από τον Fox Mulder. Αποστολή του θα είναι η ανεύρεση -σε συνεργασία με τη Scully- του απαχθέντος Mulder. Ενώ κανείς από τους Carter, Duchovny και Anderson δεν έχει υπογράψει να εργαστεί μετά την περίοδο 2000-01, ο Carter άφησε να εννοηθεί ότι η άφιξη του Patrick θα μπορούσε να βοηθήσει τη σειρά να επεκταθεί πέραν των οκτώ κύκλων. "Είναι μία μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσουμε,'' είπε.

Εν τω μεταξύ, η Fox ανακοίνωσε ότι η πρεμιέρα του 8ου κύκλου ορίστηκε για τις  5 Νοεμβρίου. Ο Carter δήλωσε ότι η σεζόν θα ξεκινήσει με ένα διπλό επεισόδιο, και διαβεβαίωσε ότι ο Duchovny θα εμφανιστεί και στα δύο.